top of page

Talon Maalaus

Julkisivun maalaus

Häiritseekö hilseillyt tai haalistunut maalipinta? Ei huolta! 

Julkisivun huoltomaalaus saa talosi näyttämään taas hyvältä jopa seuraavan 15 vuoden ajan. Meillä on kokemusta hoitaa talosi maalipinta alkuperäisen näköiseksi ammattitaidolla. 

 

Milloin talon maalaus on tarpeellinen?

  • Maali on haalistunut

  • Maali hilseilee, jolloin ilmankosteus ja sadevesi pääsevät ulkoverhouksen väliin ja ulkoverhousremontti on hyvinkin pian ajankohtainen

  • Maalipinta on kerännyt ilmansaastetta, ja homepilkut alkavat näkyä seinällä

  • Ulkovuoressa on lahovaurioita puutteellisen maalauksen vuoksi

Miksi talo kannattaa maalata?

Talon maalauksen huoltomaalausväli on yleensä 7-12 vuotta. Ilmansaasteet sekä UV-säteily kuormittavat seinää ja maalipinta on suojana ulkoverhoukselle joka suojaa taloa ulkoa. Hyvin ajoitettu huoltomaalaus suojaa taloa kalliilta ulkoverhous remontilta, ja huoltomaalaus saa talosi näyttämään myös ulkoa arvokkaalta. Pitkään maalaamatta ollut talo vaatii enemmän pohjatöitä ja lopputulos on harvoin täydellinen. Älä siis viivyttele huoltomaalauksen suhteen, sillä et säästä siinä rahaa eikä lopputulos ole ikinä yhtä hyvä kuin ajallaan maalatun talon lopputulos.

Miten maalausurakka etenee meidän kanssa?

Jätä talon maalaus meille ja hoidamme työn ammattitaidolla alusta loppuun.

Sovimme aina asiakkaan kanssa sopimuksen teon yhteydessä alustavan aikataulun milloin talo maalataan. Lähestymme asiakasta aina puhelimitse hyvissä ajoin ennen maalausta, kun tarkempi aikataulu on selvillä. 

 

Talo pestään aina ennen maalausta. Emme käytä painepesua talon pesemiseen, vaan harjaamme seinät mekaanisesti ja käytämme homepesua ilmansaasteita sekä homepilkkuja varten. 

 

Käytämme kohteesta riippuen telaa tai ruiskua maalin levittämistä varten.  

Maalaamme talot aina perinteisesti pensselillä sivelemällä. Näin ollen varmistamme että maali menee jokaiseen koloon ja tarttuu vanhaan maalipintaan hyvin. 

Älä odota ensi kesään, vaan ota yhteyttä jo nyt niin sovitaan maalausajankohta teillekin!

bottom of page